Om Multilån

Du sidder måske og tænker “Hvorfor starte en side om lån?”. For nogle kan det måske lyde kedeligt, at vi sidder og sammenligner lånetyper og regner ud, hvor dyre lån er, men vi finder det relevant at indsamle al den viden, vi kan, om lån.

Sandheden er nemlig, at der findes rigtig mange mennesker her i Danmark, der ender med at optage dyre lån, de ikke har råd til, fordi de ikke bliver vejledt ordentligt.

Der findes rigtig mange sider på nettet, hvor du kan optage et lån lynhurtigt, men hvor der simpelthen mangler den relevante information, så du kan træffe det bedste valg for din situation og ender med ikke at kunne betale lånet tilbage til tiden, fordi det er urimeligt dyrt.

Det, synes vi, er for dårligt, så derfor er vores mission med Multilån, at vi gerne vil undervise dig i de forskellige typer af lån og dermed også beregne for dig, hvad de forskellige lån vil koste for dig.

Hos Multilån anbefaler vi altid alle, at du laver et realistisk budget, hvori afdrag på lånet også er regnet med. Det gør det nemmere for dig at overskue, om du kan betale lånet tilbage til tiden og have en god fornemmelse i maven, når du låner penge.

Der findes mange forskellige slags lån, du kan tage. Der findes f.eks. sms lån, som du kan optage direkte fra din smartphone. Det smarte med sms lån er, at du kan blive godkendt med det samme og ganske automatisk og få dine penge udbetalt med det samme.

Selvom du søger et sms lån i weekenden eller midt om natten, så gør det ingen forskel. Du kan blive godkendt med det samme, og mange sms lån med straks udbetaling gør det muligt for dig at få pengene ind på din konto med det samme. Nemmere bliver det ikke.

Vores Historie

Som sagt er vi hos Multilån glade for at sidde og læse om lån og regne på, hvor meget de forskellige lån vil koste. Det kan godt virke lidt nørdet, men gør det for at gøre låneprocessen nemmere for dig.

Multilån er stadig et nyt foretagende, så vores historie er først lige gået i gang, og vi glæder os til at skabe den sammen med jer.

Vi ved, at der kan være mange grunde til, at du har brug for et lån, og derfor dømmer vi absolut ikke nogen her på siden. Vi kan alle sammen komme ud i en situation, hvor det er en nødvendighed at låne penge, og så længe det sker på et oplyst grundlag, så er det helt i orden.

Vi tror på, at så længe der er gennemsigtighed i denne branche, så kan vi alle sammen komme rigtig langt, og vi håber, at du får en masse information ud af at læse her på vores side.

Så selvom vores historie stadig er ved at blive skrevet sammen med dig, så er vi sikre på, at vores ekspertise og forståelse inden for lån vil være med til at gavne dig og mange flere fremover.

Scroll to Top