Lån penge uden kautionist med Multilån

Det er ikke muligt at låne penge trods RKI uden kautionist. De fleste forbrugslån kræver, at du stiller sikkerhed for dit lån, og dermed vil du blive spurgt om nogen kan kautionere for dig. Det er kun noget, som banker og andre låneudbyder spørger efter. Det skyldes, at banker generelt har lavere rente, og derfor skal de have større sikkerhed for lånet end f.eks. forbrugslån.

Bedste låneudbydere

Der er mange, som bliver forvirret, når de hører begrebet kautionist, men det er faktisk helt simpelt. Når du låner penge i banken, er der en række krav, du skal opfylde. Enten skal du have en høj løn hver måned, eller også skal du kunne stille sikkerhed i lånet. Det kan enten være i dit hus eller i din bil. Hvis dette ikke kan lade sig gøre, kan du få en anden person til at kautionere for dig. Det betyder, at en anden person stiller sikkerhed for dig. For mange er dette deres forældre, da de har flere penge, fordi de har betalt af på deres hus i mange år. Her kan de vælge at stille sikkerhed i deres hus for dit lån. På den måde kan lånetager låne penge ved, at banken altid kan gå efter personen, der har kautioneret for lånet.

Lån penge uden kautionist er intet problem, når det kommer til et forbrugslån. Her kan du låne penge uden nogen form for sikkerhed. Dvs. hvis du har et dansk CPR nr., så ville du kunne låne penge hos de fleste forbrugslånsudbydere. Her skal du ikke vise nogen form for sikkerhed. De har ikke noget krav om, at du skal tjene masser af penge hver eneste måned. Hvis du midlertidig har mistet dit job, kan du derfor sagtens ansøge om et forbrugslån, så du kan overleve, indtil du igen finder et job. De vil aldrig spørge dig om at finde en kautionist. Hos dem kan du enten låne penge selv, eller også kan du ikke låne penge. Forbrugslån er meget individuelle, så de er ikke baseret på, at du skal spørge dine forældre eller dine venner om at kautionere for dig. Derfor har du heller ikke behov for en kautionist. Det er også en af grundene til, at forbrugslån er blevet så populære de seneste par år. Det er de færreste, som har lyst til at spørge sine venner, om de vil stå som garanti for deres lån. Lån penge uden kautionist er ikke noget problem.

De har nogle enkle krav, som du skal overholde, men ellers blander de sig ikke i, hvad du bruger pengene på, eller om du kan betale lånet af. Du skal have et CPR nr. og du siger god for, at de må indhente dine informationer hos både RKI og SKAT, når du vælger at låne penge hos dem. De vil gerne være sikre på, at du har tænkt dig at betale dem tilbage.

Ofte er eneste krav, at du ikke står i RKI. Så hvad gør du, hvis du gerne vil låne penge, men du står i RKI? Det vil vi forsøge at give dig et godt svar på.

Lån trods RKI uden samtykke til SKAT

Hos de fleste forbrugslån er det ikke muligt at låne penge, når du står i RKI, og med næsten dem alle sammen siger du ja til, at de kan indhente dine oplysninger hos SKAT. Men der er alligevel noget, du kan gøre, og det vil vi kigge nærmere på.

Men vi vil lige afklare noget, som bliver forklaret dårligt eller direkte misvisende på mange sammenligningssider. Vores mål her på siden er, at du træffer et oplyst valg. Derfor tror vi på, at du skal have alle fakta, og så kan du selv træffe din beslutning.

Selvom du benytter et forbrugslån, betyder det ikke, at de ikke indhenter oplysninger på dig. I Danmark er alt digitaliseret, så det er let for virksomheder at holde øje med dig ud fra dit CPR nr. Når du vælger at ansøge om et forbrugslån, benytter du dit NemID til at ansøge om det. Når du gør det, siger du samtidig ja til, at långiver må kontakte SKAT på dine vegne. Det foregår i dag gennem det, som hedder e-skat. Det er ikke sådan, at der sidder en person, og holder øje med dig, for du kan låne penge på 15 min. Det hele foregår automatisk. Lån penge uden kautionist er intet problem, men at låne penge mens du står i RKI, er en lidt større udfordring.

Derfor er rådene følgende, hvis du vil låne penge trods RKI og uden samtykke til SKAT:

  • Læs det med småt. Hvis du 100% vil vide, om du kan blive godkendt eller ej, skal du gå ind på de forskellige forbrugslån og tjekke dine muligheder der. Det er grunden til, at vi har lavet en lang liste for dig, så du kan gøre netop det. Når du er inde på et forbrugslån, kan du søge efter RKI. Det burde komme frem under lånebetingelser. Hvis det ikke gør, kan du ansøge hos dem. Nogle gange har de flere krav, når du går videre. Så læs også her hvad de skriver.
  • Prøv at ansøg. Oftest er den letteste løsning, at du ansøger om et forbrugslån. Efter 15 min. burde du have svar på, om det kunne lade sig gøre eller ej. Du er ikke dårlige stillet, hvis du prøver at ansøge om et forbrugslån og bliver afvist. Så det er nok den letteste måde at finde ud af det på.
  • Samtykke til SKAT. Den er svær, for det er nærmest alle forbrugslån, som tjekker hos SKAT, fordi det er blevet så let at gøre i dag. Det skal siges, at hvis du kan blive godkendt, hvis du står i RKI, så burde samtykke til SKAT ikke være det store problem. Kun hvis du tidligere er blevet erklæret personlig konkurs.
  • Kontakt RKI. Det her er nok en af de bedste løsninger, og der er nærmest ingen, som benytter den. Ofte er du endt i RKI pga. en mobilregning eller en anden regning, som du er uenig i. Mange ved ikke, at de kan blive slettet i RKI, hvis de ikke er enige med den virksomhed, som sendte dem i RKI. Ring og snak med dem. Du bliver overrasket over, hvor flinke de faktisk er. På den måde kan du måske komme ud af RKI, og så kan du låne hos samtlige forbrugslån.

Lån penge trods RKI med kautionist

Det er aldrig et krav at finde en kautionist, når du får et forbrugslån. Du skal ikke bruge andet end dit NemID for at ansøge. Lån penge uden kautionist er intet problem og alle kan gøre det. Som allerede nævnt er det sværere at låne penge, hvis du står i RKI, når det kommer til forbrugslån.

Allerførst bør du kontakte RKI, så du er sikker på, at du rent faktisk står i RKI. På den måde ved du også, hvorfor du står i RKI, og hvordan du kommer ud af det. Det kan være et lille udestående, som har sendt dig i RKI så start med at undersøge det. Når du er helt sikker på, at du er i RKI, så følger du rådene fra sidste afsnit, og tjekker alle forbrugslån i gennem. På den måde finder du ud af, om du kan låne penge trods RKI. Lån penge uden kautionist er i hvert fald intet problem, for forbrugslån interesserer sig kun for dig. Hele deres lånevirksomhed er bygget på, at det skal gå hurtigt, så derfor er det lavet sådan, at du ikke behøver nogen til at kautionere for dig. Du ansøger bare, og så får du inden for 15-60 min. svar på, om du må låne penge.

Hvis du bliver godkendt, bliver pengene direkte overført til den konto, som du har valgt som NemKonto.

Hvis du er usikker på, hvad du kan og ikke kan så tryk på en af de mange forbrugslån og find ud af det. På deres hjemmeside bør de have en support, hvor du kan få et svar fra dem.

Lån penge trods kontanthjælp

Som sådan kan du godt låne penge, selvom du får kontanthjælp. Det er blot svært, fordi alle forbrugslån indhenter informationer på dig hos SKAT, når du ansøger om et forbrugslån. Du kommer ikke udenom den del, fordi de vil være sikker på, om du kan betale pengene tilbage.

Men der findes nogle låneudbydere, som kan finde på at kalde dig til et interview, hvis de ikke ved, om de skal låne dig penge. Hvis du er på kontanthjælp, kan dette være din løsning, da det kan være, at din situation er ved at ændre sig, og derfor kan du overtale lånegiver om, at du godt må låne penge af dem.

Når det kommer til kontanthjælp, er reglerne ikke helt klare, fordi man kan ikke få kontanthjælp, hvis man kan forsøge sig selv. Der står sjældent noget om, hvis du modtager offentlige ydelser som kontanthjælp, om du så må låne penge. Der er næppe meget hjælp at hente på jobcenteret, da de ikke er ansat til at rådgive dig om mulighederne for at låne penge. Deres formål er at få dig hurtigt i job. Men der er da alligevel noget, du selv kan gøre, hvis du står i den situation.

Hos de mange udbydere af forbrugslån, kan du altid ansøge om lån, og på den måde finder du ud af, om det kan lade sig gøre eller ej. Det er den løsning, som vi vil anbefale. Alternativ kan du også spørge deres supportafdeling, om du kan låne penge hos dem, når du modtager kontanthjælp. Lån penge trods kontanthjælp er i hvert fald en udfordring, for det er altid lettere at låne penge, når du tjener mange penge. Det pudsige er, at det ikke er der, at man har brug for at låne penge. Det er netop, når man står i en håbløs situation, at lån kan være eneste udvej. Det er også det, som de mange forbrugslån reflekterer, og derfor er det muligt, at du godt kan låne penge hos dem trods kontanthjælp. Lån penge uden kautionist er intet problem.

Et godt udgangspunkt er altid, at du kan få et ja eller nej. Uanset hvad er du stillet bedre, hvis du har fuld information om din situation. For ellers bliver du ved at tænke på, om det kan lade sig gøre.

Hvis du modtager kontanthjælp og gerne vil låne penge, kan du følge denne tjekliste:

  • Har jeg udsigt til et job? Du kan lettere låne penge, hvis der er en sandsynlighed for, at du snart ikke er på kontanthjælp.
  • Du kan altid ansøge. Hvis du ansøger om et forbrugslån, så vil du ofte få svar med det samme. Enkelte lånegivere kan finde på at kalde dig til en samtale, hvis de ikke er sikre. Men det mest normale er, at du bliver godkendt eller afvist med det samme.
  • Benyt supportfunktionen der hvor du kan ansøge om forbrugslån. Du skal tænke på, at långiver vil gøre alt for at låne dig penge. Derfor strækker de sig meget langt for at hjælpe dig til, hvordan du kan låne penge hos dem.

Afprøv disse råd på et af de mange forbrugslån, som du finder her på hjemmesiden.

Lån penge trods RKI og kontanthjælp

Det er helt klart en større udfordring at låne penge, hvis du både er i RKI, og samtidig modtager kontanthjælp. Lån penge uden kautionist ville være mere simpelt, for her er der som sagt ikke de samme krav. Men de fleste forbrugslån er svære at få, når du står i RKI.

Den bedste løsning, hvis du står i en svær situation, hvor du både står i RKI og modtager kontanthjælp, er, at du prøver dig frem. Når vi har samlet de mange forbrugslån, så er det netop for at gøre det mere overskueligt for dig. Vi vil anbefale, at du tager et forbrugslån ad gangen og finder ud af, hvad reglerne er hos dem. Når du finder nogle, som ikke skriver noget om RKI, kan du ansøge om deres lån. Hos de andre kan du også altid ansøge om lån. På den måde finder du ud af, hvor du står henne.

Hos de fleste lånevirksomheder vil de gå mere op i, at du står i RKI, end du modtager kontanthjælp. Derfor er det svært at sige meget klart, om du kan få et forbrugslån eller ej. For alle lån skal altid tjekkes, inden du får udbetalt pengene. Ansøg og du vil hurtigt få svar fra dem.

Scroll to Top